ویزای توریستی انگلستان تضمینی ۲۰۱۹


اگر شما برای مدت کوتاهی قصد سفر به انگلستان را دارید (گردشگری، ملاقات دوست/ فامیل یا برای کسب و کار). طبق قوانین بریتانیا موظف به درخواست یک ویزا هستید. عنوان این ویزا، ویزای  استاندارد توریستی(Standard Tourist Visa)  است و متقاضی می‌تواند نوع کوتاه مدت ویزای توریستی که حداکثر مدت آن 6 ماه است را درخواست نماید و یا در موارد خواص برای اخذ ویزای توریستی بلند مدت (2،5 یا نهایتا 10 سال) اقدام کند. 

درخواست ویزای توریستی انگلستان

متقاضی با توجه به دلایل سفر خود می‌تواند یکی از دو ویزای زیر را درخواست نماید.

  • ویزای کوتاه مدت ( به طور معمول حداکثر زمان اقامت در این ویزا 6 ماه است)
  • ویزای توریستی بلند مدت ( 2، 5 یا 10 ساله) – در این نوع ویزا متقاضی باید اثبات کند که به طور مستمر در بریتانیا اقامت نخواهد داشت و نوع کاربری ویزا تغییری نخواهد کرد ( برای مثال متقاضی باید هدف مشخصی که هنگام اخذ ویزا بلند مدت در کنسولگری یا سفارت خانه عنوان کرده است را حفظ کند)

مراحل درخواست ویزای توریستی بریتانیا به کمیته عالی بریتانیا یا مراکز درخواست ویزا واقع در سراسر این کشور ارسال می‌شود. درخواست ویزا می‌تواند بصورت آنلاین یا حضوری نیز انجام شود.

شرایط ویزای توریستی انگلستان

متقاضیانی که خواهان درخواست ویزای توریستی انگلستان هستند باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • متقاضیان ویزای توریستی باید اثبات کنند که در زمان معین شده از کشور خارج شوند
  • اثبات تمکن مالی کافی در مدت زمان اقامت
  • فعالیت‌های (کسب و کار و غیره) متقاضی باید در چارچوبی تعریف شده و مجاز انجام گیرد
  • برای درخواست ویزای بلند مدت، متقاضی باید اثبات کند که ویزای خود را تغییر کاربری نخواهد داد و در تمام مدت حضور در بریتانیا نوع کاربری ویزای خود را حفظ خواهد کرد
  • در صورت درخواست ویزا برای معالجه پزشکی، متقاضیان باید مدارک مربوط به معالجه را تهیه کنند، تمهیدات لازم جهت تأمین بودجه درمانی را فراهم کرده و همچنین ثابت کنند که پس از اتمام دوه درمان انگلستان را ترک خواهند کرد

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلستان

الزامی است متقاضیان ویزای توریستی انگلستان فهرست مدارک زیر را به همراه فرم درخواست خود ارائه دهند.

  • پاسپورت معتبر یا مدارک سفر
  • متقاضی باید تمکن مالی خود را در مدت زمان اقامت در انگلستان اثبات نماید
  • ترجمه تمامی مدارک به زبان انگلیسی یا ولزی

اگر برای اهداف ذیل قصد اخذ ویزا به انگلستان را دارید باید مدارک بخصوصی نیز به همراه داشته باشید

  • معالجات شخصی پزشکی
  • فرصت‌های کار آفرینی
  • اهدای عضو
  • موقعیت‌های مطالعاتی آکادمیک
  • اهداف دانشگاهی – برای شرکت در دوره‌های بالینی

فرم ویزای توریستی انگلستان

فرم درخواست ویزای توریستی انگستان که به فرم «بازدید و اقامت کوتاه مدت ( (VAF1A» نیز شناخته می‌شود. می‌توان این فرم را از وب سایت رسمی دولت بریتانیا یا وب سایت کمیسیون عالی بریتانیا دانلود نمود. متقاضیان باید قبل از پر کردن فرم به دستورالعمل‌های ذکر شده در بالای فرم رجوع کنند. طبق مقررات، فرم مذکور تنها باید با خودکار آبی یا مشکی و به زبان انگلیسی پر شود.

الزامی است که متقاضیان جزئیات زیر را در فرم ویزای توریستی انگلستان وارد کنند

  • نوع ویزای توریستی (گردشگری/ ملاقات دوستان/ غیره)
  • مدت اقامت
  • هدف اصلی از بازدید
  • تاریخ ورود و خروج سفر از انگلستان

اطلاعات شخصی

  • نام کامل متقاضی
  • جنسیت
  • وضعیت تاهل
  • تاریخ و محل تولد
  • ملیت
  • تابعیت کشور دیگر در صورت وجود
  • مشخصات پاسپورت شامل: شماره پاسپورت، تاریخ انقضا، تاریخ و محل صدور
  • نشانی محل سکونت
  • راه‌های ارتباطی مانند: آدرس ایمیل، شماره تلفن و تلفن همراه

اطلاعات خانودگی

اطلاعات مربوط به خانواده مانند نام پدر / مادر / همسر، تاریخ و محل تولد و ملیت

در صورت وجود، جزئیات مربوط به همسر / فرزندان

اطلاعات استخدامی

  • جزئیات مالی و اشتغال
  • شغل کنونی، مدت زمان اشتغال و جزئیات شرکت
  • شغل و محل کار پیشین
  • جزئیات درآمد و اشتغال
  • جزئیات مخارج بازدید از انگلستان

تاریخچه سفر

  • جزئیات سفر‌ به کشورهای خارجی قبلی
  • در صورت داشتن سابقه سفر به انگلستان، ذکر کردن جزئیات سفر
  • در صورت وجود، ذکر سوء پیشینه در کشور خارجی

مراحل درخواست ویزای توریستی انگلستان

  • پر کردن فرم درخواست به صورت دستی یا آنلاین – فرم درخواست آنلاین را می‌توانید از وب سایت رسمی دولت انگلستان یا وب سایت کمیسیون عالی انگلستان دانلود کنید
  • پس از ارسال فرم، متقاضی باید در تاریخ و ساعت مشخصی که اطلاعات شخصی وی (اسکن اثر انگشت و عکس) در آنجا گرفته می شود، به مرکز درخواست ویزا مراجعه کند
  • متقاضی برای ثبت درخواست ویزای خود باید همراه با فرم، هزینه ویزا و کلیه مدارک پشتیبان را در مرکز درخواست ویزا ارائه کند
  • تأییدیه‌ای پس از اتمام مراحل تشکیل پرونده صادر می شود. این تأییدیه باید هنگام جمع آوری اسناد ارائه شده تحویل داده شود
  • متقاضی در ظرف سه هفته پس از ثبت درخواست، از وضعیت آن مطلع خواهد شد